Van Seijen Fysioconsult 

       Fysiotherapie in Den Haag. Wij helpen u graag!De praktijk

Onze praktijk ligt op de grens van de wijken Rustenburg-Oostbroek en Transvaal in Den Haag. Dichtbij het mooie Zuiderpark. In ons pand hebben we meerdere behandelkamers. Wij werken één op één, dus niet in een grote oefenzaal. Professioneel, in een gemoedelijke sfeer. De koffie staat klaar.

Van Seijen Fysioconsult heeft contracten met alle zorgverzekeraars.  Hierdoor kunnen wij bijna altijd werken zonder een factuur voor u. Fysiotherapie wordt vergoed uit de Aanvullende verzekering.

De therapeuten 

Jerry van Seijen en Anniek Lampert, indien nodig ondersteund door een waarnemer, helpen u op weg als bewegen niet meer gaat zoals u dat wil. Wij zijn uw fysiotherapeut: specialist in beweging!

Behandelvormen

De medewerkers zijn geregistreerde fysiotherapeuten. Naast oefentherapie en massage maken wij ook gebruik van mobilisatietechnieken volgens de methoden manuele therapie Marsman en Mulligan en van medical taping. Bij Anniek kunt u ook terecht voor fysiotherapie bij bekkenpijn tijdens en na zwangerschap. In bijzondere situaties kan ultrageluid of TENS worden ingezet.